Аз уча буквите английската азбука

Игра Аз уча буквите английска азбука

оригинален подарък 


С помощта на цветните картинки на животните, децата ще опознаят английската азбука, гласните и съгласните букви в азбуката, а също така имената на животните и как се пишат. В комплекта ще намерите 70 карти разделени на няколко вида. Едните са картинки на животни и имената върху тях, а другите са буквите от азбуката (гласните букви са в червено, съгласните - 2 синьо) и още няколко карти, върху които са събрани по няколко различни картинки на животни.

Добре е по време на играта да има възрастен, който да помага на децата. Нека децата разгледат картинките и опознаят животните, след което възрастните един по един да запознаят децата как се казва това животно на английски и с коя буква започва името. След като децата са разгледали и запомнили, възрастният може да покаже една карта на животно и да предложи на децата ред по ред да съставят с помощта на карти-букви името на това животно. След това възрастният може да избере една от картите с комбинирани животни и да я сложи в средата на масата. До всяко животни децата трябва да намерят и поставят буквата, с която започва името на животното. Детето, което първо постави буквата, получава право да продължи съставянето на цялата дума, отговаряща на неговото желание.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Магазин за подаръци

безплатно получаване за гр. Варна

 

Подаръците, които предлгаме в онлайн магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg може да бъдат получени от партньорския ни магазин в гр. Варна на ул. Ген. Столипин 7 - магазин за подаръци PODOBRO.COM, без да заплащате за доставка. Клиентите ни от град Варна може да се възползват от тази възможност за бързо получаване на поръчаните подаръци. На място в магазина може да разгледате и други идеи за подаръци за различни поводи и възрасти. Магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg се стреми да предлага винаги най-лесни, бързи и практични за Вас начини за поръчка и получаване на поръчаните подаръци от нашия онлайн магазин.

Аз уча буквите английската азбука

  • Разглеждания: 4721
  • Модел: L-204
  • Наличност: В наличност
  • 14.90лв.

Етикети: игри за деца, забавни игри, занимателни игри, игри за момчета, игри за момичета