Карти за игра "Черен Петър"

Карти за игра "Черен Петър"

подарък за деца Забавна и занимателна детска игра от детството ни Черен Петър. Красивите илюстрации по картите допринасят за по-голям интерес на децата при игра. А Котаракът в чизми е Черния петър без другарче. Страхотен подарък с който може да изненадате Вашето дете и да се насладите на една незабравима игра с цялото семейство. Кое дете не би се зарадвало на подобен подарък?

Правила на играта:

В комплекта са включени 32 карти, които  се разбъркват и разпределят между играчите. Целта на играта е всеки да извади съответстващите си карти. Играе се по посока на часовниковата стрелка. Първият изтегля карта от дясно седящия и търси съвпадение с някоя от своите карти, за да ги извади. Този, който извади всичките си карти, излиза от играта. Последен е играчът, в когото остане картата “Черен Петър”. Играта стимулира асоциативното мислене. За игра и забавление на цялото семейство.

Размер на опаковка - 9 см х 6 см х 2 см


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Магазин за подаръци

безплатно получаване за гр. Варна

 

Подаръците, които предлгаме в онлайн магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg може да бъдат получени от партньорския ни магазин в гр. Варна на ул. Ген. Столипин 7 - магазин за подаръци PODOBRO.COM, без да заплащате за доставка. Клиентите ни от град Варна може да се възползват от тази възможност за бързо получаване на поръчаните подаръци. На място в магазина може да разгледате и други идеи за подаръци за различни поводи и възрасти. Магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg се стреми да предлага винаги най-лесни, бързи и практични за Вас начини за поръчка и получаване на поръчаните подаръци от нашия онлайн магазин.

Карти за игра "Черен Петър"

  • Разглеждания: 5000
  • Модел: Карти за игра "Черен Петър"
  • Наличност: В наличност
  • 2.42лв.

Етикети: карти за игра, черен петър, карти черен петър, игра черен петър, подарък, подаръци