Трифон Зарезан

Трифон Зарезан

Подаръци за Трифон Зарезан

Показване:
Подреждане по:

Чаша "Наздраве!" - подарък за Трифон Зарезан

подарък за имен ден    Красива и удобна бяла порцеланова чаша, подходяща като персонализиран подарък за Трифон Зарезан. Чашата е с картинка на две чаши вино и надпис "Наздраве Трифоне". Има възможност за смяна на името ("Трифоне") с име по ваш избор в полето "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА. Изненадайте с този уникален и интересен подарък Ваш приятел или познат лозар по повод и..

13.09лв.

Чаша "Честит Имен Ден!" - подарък за Трифон Зарезан

подарък за имен ден    Красива и удобна бяла порцеланова чаша, подходяща като персонализиран подарък за Трифон Зарезан. Чашата е с картинка на грозде и две чаши вино и надпис "Честит имен ден Трифоне". Има възможност за смяна на името ("Трифоне") с име по ваш избор в полето "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА. Изненадайте с този уникален и интересен подарък Ваш приятел или познат ..

13.09лв.

Чаша "Честит Свети Зарезан!" - подарък за Трифон Зарезан и Свети Валентин

подарък за имен ден    Красива и удобна бяла порцеланова чаша, подходяща като оригинален подарък за приятели, които празнуват едновременно Трифон Зарезан и Свети Валентин. Чашата е с илюстрация на сърце, което е формирано от тирбушони, чаши, бутилки и бъчви с вино и надпис "Честит Свети Зарезан. Изненадайте с този уникален и интересен подарък Ваш приятел или познат лозар по п..

13.09лв.

Чаша "Честит Трифон Зарезан!" - подарък за Трифон Зарезан

Чаша "Честит Трифон Зарезан!" - подарък за Трифон Зарезанподарък за имен ден    Красива и удобна бяла порцеланова чаша, подходяща като подарък за Трифон Зарезан. Чашата е с илюстрация на грозде, лозя, чаша и бутилка с вино и надпис "Честит Трифон Зарезан". Изненадайте с този уникален и интересен подарък Ваш приятел или познат лозар по повод именният му ден - Трифон Заре..

13.09лв.

Чаша "Честит Трифон Зарезан!" - подарък за Трифон Зарезан

подарък за имен ден    Красива и удобна бяла порцеланова чаша, подходяща като оригинален подарък за Трифон Зарезан. Чашата е с илюстрация на висящ гроздов стрък и надпис "Честит Трифон Зарезан". Изненадайте с този уникален и интересен подарък Ваш приятел или познат лозар по повод именният му ден - Трифон Зарезан. Изработена е от порцелан и е подходяща за различни видове..

13.09лв.