-44 % Образователен и Музикален Таблет - Пиано на Български с Два Екрана

Музикален Таблет - Пиано с два екрана

чудесен подарък за деца


Образователен и Музикален таблет - Пиано на Български

С него можеш да композираш собствена музика на различни музикални инструменти (пиано, китара, тромпет, барабани, цигулка или акордеон).

Можеш да научиш всички букви, различни думи, цифри, както и да смяташ бързо. Супер красив таблет, със стилен дизайн и ЦЕЛИ ДВА ФУНКЦИОНИРАЩИ ЕКРАНА!!!

С Мека корица и фантастични изображения!

Функции:

- Два функционални екрана (Музикален + Образователен);

- Музикален екран, включващ: Пиано клавиши с изобразени ноти; 6 различни музикални инструмента: Пиано, Китара, Тромпет, Барабани, Цигулка и Акордеон.

Смяна на инструментите, посредством клик върху самото изображение. Всеки инструмент възпроизвежда мелодия;

При смяна на музикалния инструмент, клавишите на пианото свирят със звука на съответния инструмент. Можеш да композираш собствени мелодии на различни инструменти. Клавиш с различни мелодии; Увеличаване и намаляне на звука.

- Образователен екран, включващ: Бутон, на който можеш ясно да чуеш и научиш българската азбука; Бутони с всички цифри; Бутон, който възпроизвежда с глас всички цифри; Бутони с всяка буква от българската азбука; Бутони с различни думички на български език.

Различни игри: - Букви: При клик върху всяка буква, таблетът повтаря съответната буква на глас. По този начин детето може бързо да научи всяка буква;

- Думи: Функция, благодарение на която детето лесно и бързо ще набави голям запас от думички на български език; - Изговор: Казва буква по буква съответната думичка;

- Въпрос: Играта подканя детето да намери съответна дума или цифра, изобразена върху таблета;

- Събиране и изваждане: Таблета произнася даден сбор от цифри или изваждане, детето трябва да познае отговора, като кликне върху правилната цифра;

- Бутон с различни песнички;

- Увеличаване и намаляване на звука;

- При всеки правилен или грешен отговор, играта подканва за нов опит или детето получава гласно "Браво!";

- Бутон "Повтори" - Използва се, в случай че детето желае отново да чие съответния въпрос;

- При включване и изключване на таблета, играчката приветства детето със съответен поздрав.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Магазин за подаръци

безплатно получаване за гр. Варна

 

Подаръците, които предлгаме в онлайн магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg може да бъдат получени от партньорския ни магазин в гр. Варна на ул. Ген. Столипин 7 - магазин за подаръци PODOBRO.COM, без да заплащате за доставка. Клиентите ни от град Варна може да се възползват от тази възможност за бързо получаване на поръчаните подаръци. На място в магазина може да разгледате и други идеи за подаръци за различни поводи и възрасти. Магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg се стреми да предлага винаги най-лесни, бързи и практични за Вас начини за поръчка и получаване на поръчаните подаръци от нашия онлайн магазин.

Образователен и Музикален Таблет - Пиано на Български с Два Екрана

  • Разглеждания: 5133
  • Модел: T106
  • Наличност: В наличност
  • 51.70лв.
  • 28.90лв.

Етикети: детски лаптопи и таблети