Каска за напитки с различни надписи

Каска за напитки

идеалният подарък


Подарете си комфорт, спокойствие и свободни ръце, докато пиете любимата си напитка. Благодарение на тази невероятна каска, любимото Ви пиене ще е винаги с Вас - на главата Ви! Благодарение на сламката, която се спуска от каската, няма да Ви е нужно никакво усилие или дори помръдване на крайници, за да отпиете. Уникалният смесител позволява да комбинирате две напитки и да ги консумирате едновременно, при това без да се налага да ги изливате в един контейнер. Пиенето никога не е било толкова лесно! Просто всумкнете от сламката и се насладете на любимият си коктейл. Тази каска е буквално най - революционното решение за любителите на мързела и пиенето. И за да не хабите ценна енергия в обяснения, нашите каски се предлагат с огромен набор от различни надписи. Изберете надписа, който най - много Ви подхожда и покажете на всички, кой сте всъщност, без да изхабите дори една дума.

Ако пък държите да блеснете с невероятен подарък за приятел, ценител на пиенето, съчетано с  най - древното изкуство - мързелът. То тогава за него няма по - подходящ подарък от това умопомрачително чудо на техниката и ергономиката - Каската за пиене без ръце.

Комлектът включва:

1. Каска за бира/други напитки за пиене без ръце

2. 2бр. маркучи към всяка напитка

3. Смесител за маркучите

4. Регулатор за силата на струята

Изберете един от възможните надписи изброени по-нагоре.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Магазин за подаръци

безплатно получаване за гр. Варна

 

Подаръците, които предлгаме в онлайн магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg може да бъдат получени от партньорския ни магазин в гр. Варна на ул. Ген. Столипин 7 - магазин за подаръци PODOBRO.COM, без да заплащате за доставка. Клиентите ни от град Варна може да се възползват от тази възможност за бързо получаване на поръчаните подаръци. На място в магазина може да разгледате и други идеи за подаръци за различни поводи и възрасти. Магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg се стреми да предлага винаги най-лесни, бързи и практични за Вас начини за поръчка и получаване на поръчаните подаръци от нашия онлайн магазин.

Каска за напитки с различни надписи

  • Разглеждания: 8527
  • Модел: 22001
  • Наличност: В наличност
  • 26.29лв.

Опции

Етикети: парти игри, игри за напиване,