Ново Детска електрическа цигулка с лък

Детска електрическа цигулка 

подарък за деца    Детска електрическа цигулка с лък. Страхотна и уникална идея за подарък за деца, които обичат да си играят с музикални инструменти. Детската цигулка е с 5 режима на мелодии. Този тип играчки с музикални инструменти развиват слуха и чувството за ритъм на децата, както и тяхното въображение и креативност. Играчката се захранва с батерии АА (1,5V)


Височина: 40 см.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Магазин за подаръци

безплатно получаване за гр. Варна

 

Подаръците, които предлгаме в онлайн магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg може да бъдат получени от партньорския ни магазин в гр. Варна на ул. Ген. Столипин 7 - магазин за подаръци PODOBRO.COM, без да заплащате за доставка. Клиентите ни от град Варна може да се възползват от тази възможност за бързо получаване на поръчаните подаръци. На място в магазина може да разгледате и други идеи за подаръци за различни поводи и възрасти. Магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg се стреми да предлага винаги най-лесни, бързи и практични за Вас начини за поръчка и получаване на поръчаните подаръци от нашия онлайн магазин.

Детска електрическа цигулка с лък

  • Разглеждания: 458
  • Модел: 070598
  • Наличност: В наличност
  • 32.69лв.

Опции

Етикети: цигулка, електрическа цигулка, електронна цигулка, детска играчка, играчки, подарък за дете, подарък за момече, подарък за момиче, детска цигулка, играчки за деца, детска електрическа цигулка, детска електронна цигулка