РЕКЛАМИРАНИ ИГРАЧКИ

РЕКЛАМИРАНИ ИГРАЧКИ

В категорията Рекламирани играчки, ще откриете набор от интересни играчки за Вашите деца, които те познават от телевизионни или интернет реклами. Зарадвайте детето си с играчка, която то е видяло в любимото си предаване или сериал.

Показване:
Подреждане по:
Интерактивна играчка Talking Tom - 25 см. -48 % Разпродаден

Интерактивна играчка Talking Tom - 25 см.

Интерактивна играчка Talking Tomчудесен подарък за децаВеселият котарак от приложението - интелигентния TalkingTom. Той ще развесели хлапето, ще му разкаже приказки , ще повтаря неговите думи, и ще го накара да се забавлява с приятните поплярни песнички.• Когато докоснеш дясното ухо, пее първите куплети на 10 популярни български песнички:"Зеленчуци, който не яде", "Тръгнал кос", "Две калинки", "Хе..

57.00лв. 29.90лв.
Интерактивна играчка Talking Tom - 27 см. Разпродаден

Интерактивна играчка Talking Tom - 27 см.

Интерактивна играчка Talking Tom чудесен подарък за децаВеселият котарак от приложението - интелигентния TalkingTom. Той ще развесели хлапето, като повтаря със смешен глас неговите думи, и ще го накара да се забавлява много. Невероятен подарък за всяко дете, без значение момче или момиче. Освен, че повтаря, каковото му се каже, Talking tom издава и инетересни звуци при докосване.Подходящ за деца н..

45.00лв.