РЕКЛАМИРАНИ ИГРАЧКИ

РЕКЛАМИРАНИ ИГРАЧКИ

В категорията Рекламирани играчки, ще откриете набор от интересни играчки за Вашите деца, които те познават от телевизионни или интернет реклами. Зарадвайте детето си с играчка, която то е видяло в любимото си предаване или сериал.

Показване:
Подреждане по:

Интерактивна играчка Talking Tom - 25 см.

Интерактивна играчка Talking Tomчудесен подарък за децаВеселият котарак от приложението - интелигентния TalkingTom. Той ще развесели хлапето, ще му разкаже приказки , ще повтаря неговите думи, и ще го накара да се забавлява с приятните поплярни песнички."Повтарящият Том" е любима играчка за децата .Когато го докоснете, издава различни звуци. Може да говорите с него и благодарение на сензорите и ин..

46.09лв.
Интерактивна играчка Talking Tom - 27 см. Разпродаден

Интерактивна играчка Talking Tom - 27 см.

Интерактивна играчка Talking Tom чудесен подарък за децаВеселият котарак от приложението - интелигентния TalkingTom. Той ще развесели хлапето, като повтаря със смешен глас неговите думи, и ще го накара да се забавлява много. Невероятен подарък за всяко дете, без значение момче или момиче. Освен, че повтаря, каковото му се каже, Talking tom издава и инетересни звуци при докосване.Подходящ за деца н..

51.70лв.