Вълшебни рингове комплект за фокуси

Комплект за фокуси вълшебни рингове

                  
  Уникален комплект за фокуси "Вълшебни рингове", с който ще може бързо и лесно да усвоите най-различни движения с ринговете, благодарение на подробните инструкции със снимков материал включени в  комплекта. След няколко кратки упражнения пред огледалото, ще може да се превърнете в най-желаната компания за всяко парти. Комплект, с който може да грабнете вниманието на Вашите приятели и познати. Всички притаяват дъх щом по необясним начин ринговете "оживеят" в ръцете ти, като ту се свързват, ту се разделят, преминавайки един в друг. Невероятен подарък за деца, с който ще могат да се научат да правят различни фокуси. Подходящ е като подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, ден на детето или като допълнение на друг Ваш подарък.

 

Комплектът съдържа:

рингове - 4 бр.

книжка с подробни инструкции и илюстрации

Подходящо за деца над 7 г.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Магазин за подаръци

безплатно получаване за гр. Варна

 

Подаръците, които предлгаме в онлайн магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg може да бъдат получени от партньорския ни магазин в гр. Варна на ул. Ген. Столипин 7 - магазин за подаръци PODOBRO.COM, без да заплащате за доставка. Клиентите ни от град Варна може да се възползват от тази възможност за бързо получаване на поръчаните подаръци. На място в магазина може да разгледате и други идеи за подаръци за различни поводи и възрасти. Магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg се стреми да предлага винаги най-лесни, бързи и практични за Вас начини за поръчка и получаване на поръчаните подаръци от нашия онлайн магазин.

Вълшебни рингове комплект за фокуси

  • Разглеждания: 1388
  • Модел: Вълшебни рингове
  • Наличност: В наличност
  • 5.90лв.

Етикети: magic, magic rings, ring, rings, вълшебен, вълшебни, вълшебни рингове, интернет магазин, магически, магически ринг, магически рингове, онлайн магазин, подарък, подаръци, ринг, рингове, трик, трикове, трикове с ринг, фокус, фокуси, фокуси с рингове