Семейна игра-кръстословица за напреднали "Игра на думи Мастър"

Игра на думи Мастър - игра-кръстословица за напреднали

 

 

    Семейната игра-кръстословица "Игра на думи Мастер" е интелектуална игра на думи с повишена сложност, която предизвиква интерес в играчите не само заради желанието за победа, но и възможността за индивидуална проява. Забавна и занимателна семейна игра в която всеки един от играчите има допълнителна опция за купуване на букви и запазване на определени квадратчета върху полето за играта. С тази уникална игра ще може да съберете цялото семейство за една интелектуална борба на думи.  Интригуваща и задържаща вниманието игра за всяка възраст. Посредством заниманията си с играта децата ще развият логическото мислене и съобразителността си, а едновременно с това ще обогатят речника и общата си култура. Перфектен подарък с който може да зарадвате не само Вашето дете, но и цялото семейство, независимо по какъв повод.


     Play Land Игра на думи - Семейна игра кръстословица за напреднали(Master). Играта предизвиква интерес в играчите не само заради желанието за победа, но и възможност за интелектуални прояви и борба на думи. Играят от 2 до 4 играчи. Игрите са подходящи за деца над 9 години. Игрите на Play land имат за цел не само да съберат цялото семейство на едночасово забавление, но също така са предназначени за развитие на паметта и концетрацията. Игрите са образователни и занимателни. Забавляват както най-младите, така и най-възрастните членове на семейството. Всички изделия са произведени по европейските стандарти, от екологично чисти материали. Внимание! Неподходящо за деца под 3 год. Съдържа дребни елементи.

 

 Съдържание на опаковката:

  • 100 пластмасови плочки с букви
  • 60 банкноти
  • 8 фигури
  • 24 карти
  • 1 зар

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Магазин за подаръци

безплатно получаване за гр. Варна

 

Подаръците, които предлгаме в онлайн магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg може да бъдат получени от партньорския ни магазин в гр. Варна на ул. Ген. Столипин 7 - магазин за подаръци PODOBRO.COM, без да заплащате за доставка. Клиентите ни от град Варна може да се възползват от тази възможност за бързо получаване на поръчаните подаръци. На място в магазина може да разгледате и други идеи за подаръци за различни поводи и възрасти. Магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg се стреми да предлага винаги най-лесни, бързи и практични за Вас начини за поръчка и получаване на поръчаните подаръци от нашия онлайн магазин.

Семейна игра-кръстословица за напреднали "Игра на думи Мастър"

  • Разглеждания: 1635
  • Модел: Игра на думи Мастър
  • Наличност: В наличност
  • 23.90лв.

Етикети: master, детски игри, думи, думички, игра, игра за големи, игра за малки, игра на думи, игра на думи мастър, игра с думи, игра с думички, играй, играй игра с думи, игри, игри за големи, игри за деца, игри за игри, игри за малки, игри за момичета, игри за момчета, игри от картон, игри с думи, интернет магазин, мастър, на, онлайн, онлайн игри, онлайн магазин, скрабъл, цена