Развлекателна детска образователна игра "Мемори азбука"

Развлекателна детска образователна игра "Мемори азбука"

     Играта "Мемори азбука" е една от най-забавните, развлекателни и образователни игри. В процеса на игра детето се възпитава на наблюдателност, съсредоточеност и развива своите умения и способности.

Предложеният вариант - с буквите на азбуката е доказано сполучлив за лесното, бързо и весело усвояване на българската азбука. Настолната образователна игра "Мемори азбука" дава възможност стъпка по стъпка, децата да се докоснат за първи път до магията на българския език, а именно - буквите.  С помощта на картите в различни цветове и с нарисувани върху тях предмети, животни, растения и плодове децата по-лесно ще усвоят буквите. Играта цели асоциации с вече познатите на децата предмети заобикалящи ги.

 Серията образователни топ игри за деца е най-добрия начин за обучение при подрастващите съчетавайки полезното с приятна забавна образователна игра.

Зарадвайте Вашето дете с тази прекрасна игра,независимо по какъв повод, с която ще може доста бързо да усвои българската азбука.

 

Комплектът съдържа:

 - Карти - 60 броя 

- Инструкция за играта

Играта е подходяща за деца над 4 години.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Магазин за подаръци

безплатно получаване за гр. Варна

 

Подаръците, които предлгаме в онлайн магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg може да бъдат получени от партньорския ни магазин в гр. Варна на ул. Ген. Столипин 7 - магазин за подаръци PODOBRO.COM, без да заплащате за доставка. Клиентите ни от град Варна може да се възползват от тази възможност за бързо получаване на поръчаните подаръци. На място в магазина може да разгледате и други идеи за подаръци за различни поводи и възрасти. Магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg се стреми да предлага винаги най-лесни, бързи и практични за Вас начини за поръчка и получаване на поръчаните подаръци от нашия онлайн магазин.

Развлекателна детска образователна игра "Мемори азбука"

  • Разглеждания: 557
  • Модел: Мемори азбука
  • Наличност: В наличност
  • 6.00лв.

Етикети: azbuka, detska igra, igra, memory azbuka, obrazovatelna, obrazovatelna igra, onlain magazin, podaryci, podaryk, sharena azbuka, zabavna, азбука, буква, букви, българската азбука, детска азбука, детска игра, забавна игра, игра, мемори, мемори азбука, настолна игра, образователна, образователна азбука, образователна игра, онлайн магазин, подарък, подарък за дете, подаръци, шарена азбука