Настолна игра - Мафия - Play Land

Настолна игра - Мафия - Play Land

подарък за деца


  С тази забавна и  настолната игра Мафия ще може да проверите Вашата интуиция, остроумие, хитрост, и способността Ви да блъфирате. Всеки един от играчите в играта получава карта, а с нея се определя характера на играта. Всички карти са с цветен дизайн и символите изрисувани по тях са подписани, така че играчите еднозначно могат  да определят за кого да играят. Игра в която не можете да се доверите на никого.

В тази игра играчите се разделят на два лагера: мафия и цивилни. Това разделение  усложнява играта, тъй като не се знае кой от кой лагер е.

Победител е този, който успее да елиминира всички местни жители, и разпознае всички членове на бандитската група.  

По време на играта ще може да развиете Вашата логика, интуиция, ораторските умения,  способността да убеждавате и да бъдете по-внимателни към детайлите. И най-важното  да се забавлявате в компанията на приятели. 

Перфектен подарък за деца, независимо за какъв повод.

Комплектът е изработен от висококачествени и екологично чисти материали, които не съдържат в състава си опасни или токсични примеси.


В комплекта са включени:

  •  28 карти с различни герои
  • 10 стилни очила
  •  Упътване  за игра
  • Играта се  играе от 8 до 16 играча.

Време за игра - 30-45 минути

Играта е предназначена за деца над 12 години. 


Размер на опаковката - 15х9х2.5 см


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Магазин за подаръци

безплатно получаване за гр. Варна

 

Подаръците, които предлгаме в онлайн магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg може да бъдат получени от партньорския ни магазин в гр. Варна на ул. Ген. Столипин 7 - магазин за подаръци PODOBRO.COM, без да заплащате за доставка. Клиентите ни от град Варна може да се възползват от тази възможност за бързо получаване на поръчаните подаръци. На място в магазина може да разгледате и други идеи за подаръци за различни поводи и възрасти. Магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg се стреми да предлага винаги най-лесни, бързи и практични за Вас начини за поръчка и получаване на поръчаните подаръци от нашия онлайн магазин.

Настолна игра - Мафия - Play Land

  • Разглеждания: 262
  • Модел: R-902
  • Наличност: В наличност
  • 14.00лв.

Етикети: Настолна игра - Мафия, игра, подарък за деца