Разпродаден Музикално охлювче говорещо на български език

Музикално охлювче говорещо на български език

чудесен подарък за малки деца


Музикалното охлювче е чудесна интерактивна играчка за малки деца, която ще помогне на детето да развие своите представи за света, и ще спомогне за развитие на логичното му мислене. Охлювчето разполага с много бутони, телефонна шайба, телефонна слушалка, чрез която възпроизвежда детски песнички и различни механизми.  Чрез използване на бутоните и механизмите, играчката издава звуци и свети по различни начини. Има и отделен бутон за преминаване през различните функции, които то може да изпълни.

- функция 1: 

Чрез натискане на бутон "цвят,картинка, животно" - охлчвчето произнася името на животното и възпроизвежда звука, който то издава. Ако се натисне бутон цифра - казва на глас посочената цифра.

- функция 2:

Чрез натискане на бутон "цвят,картинка, животно" - охлювчето казва на глас съответната геометрична форма, а при натискане на цифра - пее песничка.

- функция 3:

Чрез натискане на бутон "цвят,картинка, животно" - охлювчето казва съответният цвят, а при натискане на цифров бутон, издава телефонни звуци,

- функция 4:

Охлювчето задава въпрос, на който трябва да се отговори чрез натискане на правилният бутон. При верен отговор, играчката ще Ви похвали, а при грешен ще имате още две възможности за отговор, след което въпроса ще бъде сменен.

Музикалното охлювче е на колелца и има връвчица за дърпане, която позволява на детето да го влачи навсякъде със себе си.

Играчката работи с 3бр. батерии - размер АА, които НЕ са включени в комплекта, и е подходяща за деца над 3 години.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Магазин за подаръци

безплатно получаване за гр. Варна

 

Подаръците, които предлгаме в онлайн магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg може да бъдат получени от партньорския ни магазин в гр. Варна на ул. Ген. Столипин 7 - магазин за подаръци PODOBRO.COM, без да заплащате за доставка. Клиентите ни от град Варна може да се възползват от тази възможност за бързо получаване на поръчаните подаръци. На място в магазина може да разгледате и други идеи за подаръци за различни поводи и възрасти. Магазин за подаръци Mnogopodaraci.bg се стреми да предлага винаги най-лесни, бързи и практични за Вас начини за поръчка и получаване на поръчаните подаръци от нашия онлайн магазин.

Музикално охлювче говорещо на български език

  • Разглеждания: 1878
  • Модел: Музикално охлювче говорещо на български език
  • Наличност: Разпродаден
  • 17.99лв.

Етикети: музикални играчки, говорещи играчки